Aanbiedingen voor luxe vakanatiehuis/conferentie villa  

 

Voor de maand Februari 2016 geven wij een korting van maar liefst

25%

op een verblijf van een (lang) weekend, mid-week of week!!! 

Bij aankomst staat er een mooie bos bloemen voor u klaar.

Van harte welkom!!! 

 

 


                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samenvatting:

Residentie Gaasterland is een luxe vakantiewoning, vakantiehuis, recreatiewoning, vakantievilla, zomerhuis, zomerwoning, conferentievilla, conferentie villa, kleine groepsaccommodatie, speciale vergaderaccommodatie, speciale vergaderlocatie, heisessie locatie of welke andere benaming u maar kunt bedenken. Deze accommodatie is zo uniek in de  markt dat het lastig is om de goede term te vinden om het verblijf mee te beschrijven. In Nederland vindt u niet veel vergelijkbare accommodaties. Aanbieding luxe vakantiehuis in Friesland.  In het dorpje Oudemirdum gelegen in het Friese Gaasterland nabij het IJsselmeer. Aanbieding van 25% korting in de maand Februari voor de luxe vakantievilla Residentie Gaasterland.

Dit vakantiehuis is geschikt voor 10 tot 12 personen en is zeer ruim. Ook biedt de woning veel privacy en luxe voorzieningen. Ook de omgeving is prachtig. Oudemirdum ligt in het bosrijke deel van Friesland, Gaasterland genaamd. Friesland is de waterrijke provincie van Nederland. Hier vindt u dan ook een unieke combinatie van landschappen. Zowel bos, meren als weilanden en leuke dorpjes. Oudemirdum zelf is een gezellig Brinkdorp. Het verblijf ligt op loopafstand van de Brink in Oudemirdum. Oudemirdum heeft ook een golfbaan. Golfclub Gaasterland heeft een rustige natuurbaan, met veel waterhindernissen.

Het verblijf is zowel geschikt voor een familieweekend, als voor een groep vrienden. Maar ook de zakelijke doelgroep is hier op z'n plek. Een heisessie, training of vergadering kan hier goed worden georganiseerd. De locatie is zowel qua inrichting als qua plek heel geschikt. De vergadering of bespreking kan ook afgewisseld worden met een rondje golf, of één van de vele andere activiteiten die mogelijk zijn in de omgeving.

In dit vakantiehuis vindt u ook diverse luxe voorzieningen. U kunt genieten van de zwemvijver, de hottub, de sauna, de tafeltennistafel, het dartbord, de snookertafel of de fitnessapparatuur, maar ook van de trampoline of de schommels. Er is voor elk wat wils in deze veelzijdige accommodatie op een unieke plek in Nederland.

We ontvangen u graag op deze prachtige plek in het Friese Gaasterland